Forsiden

Kalender

fredag 08. juni
2 etg.

Jungelklubben. Digital Zandoli (Fr) & Kokk N Roll

Inngang: 90
Kl. 23:00

Duoen Nico Skliris & Julien Archard utgjør til sammen labelet Digital Zandoli som til daglig blir drevet utifra Paris der de begge bor. De har gitt ut to samleplater i Digital Zandoli 1 & 2 mens Julien også jobber med reissues av andre Karibiske album via sitt andre label og online butikk Digger’s Digest.

Digger’s Digest har jobbet med reissues fra 2007 i samarbeid med Heavenly Sweetness på fantastiske album som Edmony Krater’s – Tijan Pou Velo, for ikke å glemme deres nyest utgivelse av José Manclière ‎med albumet Doubout Pou Gadé som begge sterke titler innen Island Jazz sjangeren. Labelet har også publisert noen av de beste Karibiske samleplatene på markedet og katalogen deres samt brukte skiver kan sjekkes nærmere via deres nettside www.diggersdigest.com .

Den andre delen av Digital Zandoli Nicolas Skliris har tidligere jobbet som samarbeidspartner for platesjappa Superfly records i Paris og har også tidligere vært på “utgravnings ekspedisjoner” etter vinyl plater både i Karibien og Afrika. Begge gutta er eksperter på det meste av Karibisk musikk innenfor alt fra proto zouk til beguine jazz og tropiske disco/boogie og ofte synth drevne bangers.

“Zouk” er ett Kreolsk utrykk som direkte oversatt betyr fest, men Zouk var også en stor musikalsk og politisk bevegelse som har vært med å skape en sterkere aksept og identitet for kreolsk språklig kultur i tidligere kolonier i Karibien.
Vi gleder oss virkelig til å ta imot stort besøk fra Paris

Let´s Zouk!

33745325 10160471745715092 7136725539745693696 n