Forsiden

Kalender

torsdag 23. februar
2 etg.

VENNER // Konsert

Inngang: 100,-
Kl. 21:00

Trondheimsbandet VENNER er klar for Dattera til Hagen, torsdag 23. februar! Deres intense og mystiske liveopptredener har allerede rukket å bli snakkis i trønderhovedstaden – og nå kommer de for å erobre Oslo!

«(…) det var vanskelig å forutse hva jeg hadde i vente, men jeg ble regelrett slått i bakken av hvor ufattelig bra det var. Det var rå energi, nifs stemning, høyt volum og sinnsykt fet musikk.» – dusken.no

VENNER har i løpet av det siste året vært å se på mange små og store scener i Trondheims-regionen. De ble valgt som et av bandene til å hedre The Aller Værste på Byscenen og solgte ut albumreleasen på Sukkerhuset i Trondheim. Nå står Oslo for tur – og med seg kommer de med en helt ny singel, ”Dempet Støy”, som slippes samme kveld – så gå ikke glipp!

«Venner er komplekst, drivende, rart, og jævlig tøft!»
– Chris Erichsen, The Aller Værste

Har du ingen Venner? Synd for deg. Nå har du sjansen. Enten du er arbeidsledig og bruker dagene på å telle fliser på baderomsgulvet, eller jobben din går ut på å prøve å la være å kvele alle kundene dine med de jævla plastposene, kan det være godt å ha noen Venner å prate med – selv om de kanskje ikke har svaret på alt.

ID // 20 år

Venner vår2017