Forsiden

Kalender

torsdag 20. april
2 etg.

TOMIN // Konsert

Inngang: 130,-
Kl. 21:00

Elektronikaduoen TOMIN er klar for Dattera til Hagen, torsdag 20. april!

Duoen er aktuelle med sin første singel “We See The Fire” som hadde premiere på P3 Ruben – og slipper snart singel nr. 2!

I fjor stakk TOMIN av med førsteplassen under Max-lovende og spilte for fullt hus både på OverOslo og Bygdalarm i Østese, samt fjorårets sørlanske musikkbransjetreff Sørveiv – der de ble trukket frem av selveste Clash Magazine!

Duen startet å lage musikk sammen for flere år siden og nå er de klare til å vise frem det de har jobbet med. Besetningen
består av Alf Vaksdal som spiller push, Keys, backing vocals og Laptop og Oda Ulvøy fra ”I am K” på vokal og Keys. Duoen
kjører en dyp electro-pop stil, med fengene beats og hooks.

Med schizofrene og underfundige tekster beveger TOMIN seg gjennom mørke landskaper og heftige euforiske beats. Musikken skal fremme en følelse av å ha blitt ført inn i en dimensjon hvor tid og sted konstant endrer seg. Fra et stadium av ekstatisk hengivelse, eller som bombet inn i en klaustrofobisk krigssone. Lytteren skal kjenne en tilhørighet, og musikken skal kunne stikke dypere og bety noe for den som lytter. Kombinasjonen mellom ulike musikalske uttrykk, fengende melodier og kontraster fører til at det hele blir til en surrealistisk blanding av det gode og det onde.

Sjekk ut FB-eventet her!

Doors: 2100
CC: 130,- (i døra)
ID: 20 år

Tomin shoot3