Forsiden

Kalender

fredag 21. april
2 etg.

Ghost Town Label Night // RAMASJANG + IDA STEIN + VIOLENT COLOURS

Inngang: 150,-
Kl. 19:30

Ghost Town AS inviterer til Label Night på Dattera til Hagen, fredag 21. april, og har gleden av å presentere:

RAMASJANG
IDA STEIN
VIOLENT COLOURS

Tre spennende norske fremadstormende artister, i hver sin sjanger, så er meget gode sjanser for å oppdage en ny norsk favoritt i intimt liveformat!

// RAMASJANG
Det ferske Bergensbandet har i skrivende stund 185.000 streams på deres nyeste singel Steal på Spotify, og vokser. Låten har også vært på #5 på Spotify Viral i Norge og #14 plass på Danmark sin viral liste. Samt flere avspillinger på P3.
Ramasjang har utviklet en meget særegen sound, der fengende melodier med flerstemte vokalpartier møter hip-hop inspirerte trommer, indie-gitar og til tider meget tunge synthpartier. I kombinasjon med såre og ærlige tekster gir en konsert med Ramasjang, i følge Espen Drivenes, manager i MADE management, en helt sinnsyk euforisk følelse. Og det skader heller ikke at bandet har en frontfigur som ifølge Fredrik Saroea (Datarock) er en ferdig utviklet popstjerne.
Tidligere i år fremførte bandet 20 minutt av settet sitt på Off:Larm session på by:Larm, og reiste hjem meg både management og bookingapperat.
Call Me og Smile er blitt anbefalt av NRK Urørt og spilt på NRK P3.
Sjekk ut på Spotify!

// IDA STEIN
24-år-gammel elektropop-artist som gjorde seg bemerket med den drivende “Are We Changing” i fjor. Ida Stein nådde Urørtfinalen 2016 og ble lista på NRK P3 som skrev “hun er den nye lyden av norden” og “himmelsk vokal og stratosfæriske synther”.

I løpet av fjoråret varmet Stein også opp for selveste Seinabo Sey på Rockefeller og var å høre på Sentrum Scene under by:Larm, der hun fikk gode anmeldelser i etterkant. Aftenposten omtalte by:Larm-debuten slik: “Steins vakre vokal får stå i et naturlig sentrum” og “tydelig at publikum liker det de hører”. På hjemmebane spilte hun i tillegg på Fjordfesten der Byavisa mente hun “briljerte på Fjordfesten” og at hun sender paralleller til både Gåte-vokalist Gunnhild Sundli og Aurora.

Nå jobber hun både med produksjon og skriving for å bringe nye låter på banen og lover at ny musikk slippes snart.
Sjekk ut på Spotify!

// VIOLENT COLOURS
Violent Colours er en rock-gruppe fra Oslo område. Medlemmenes bakgrunn fra metal og jazzscenen i Oslo, gjør Violent Colours til et litt annerledes band. Fra groovy discorytmer, til rare progrock partier til pompøse pophooks tar Violent Colours, publikum med på en musikalsk reise for en hver person.

Debut singelen Goodnight Goodbye fra 2014, ble A-Listet på OrdentligRadio og spilt gjentatte ganger på P3. Januar 2016 slapp gutta en ny ep: “Sorgenkind”, som førte til mange store konserter. Etter sommeren har bandet endret litt på besetningen, og har et spennende album i vente på horisonten i 2017

En Violent Colours konsert kan beskrives med fire ord. Blod, svette, tårer og saksofon.
Sjekk ut på Spotify!

ID: 20

Banner til gta