Forsiden

Kalender

lørdag 03. juni
Bakgården

MUSIKKFEST

Inngang: Gratis
Kl. 12:00

MUSIKKFESTDATTERA!

Carl Louis – live
Lager groovy, synthbasert og sløy elektronisk musikk. Har samarbeidet med Ary og Frøder. Aktuell med låta “Iris”. Slipper etterhvert ett album på Toothfairy. Sjekk han ut på Spotify.

Kappekoff – live
Aktuelle med sitt selvtitulerte debutalbum i disse dager. Ute på Oslo Records. Groovy house med popelementer.

WhaleSharkAttacks – live
Viviana Vega har laget bølger med sitt WhaleSharkAttacks. Trap-y- hip hop beats, frekke samples, en piutchshiftet vokal og ett scenetekke av en annen verden. VIviana spiller også i Masselys.

Beth Lydi
Betty er norsk bosatt i Berlin. Fra basen reiser hun verden rundt med sin tunge techy housemusiikk. Har også sluppet flere solide utgivelser på bl.a. Heinz Music og Voltage Musique.

Jarle Bråthen
Jarle er veteran DJ bosatt i Berlin. Der driver han sitt månedlige radioshow. DJer rundt om og slipper skiver på bl.a. Full Pupp. I tillegg dukker det opp remixer av Jarle på kredible disco og house-labels med ugjevne mellomrom.

Safira
Safira er en forholdsvis ny DJ på Osloscenen. Hun har faste onsdagskvelder med veteranen Andre Bravo. Safira spiller feit elektronisk musikk. Tidvis tungt.

Laars
Laars drev tidligere bandet TÖG. Når han ikke produserer en av sine spennende prosjekter lager han fantasisk housemusikk som Laars. Og DJer housemusikk med mye perkusjon og sexy sving.

Chmmr
Chmmr slapp akkurat debutalbumet sitt på Full Pupp. En fantastisk skive du bør sjekke på Spotify nå. Even byr på noe av alt det spennende han har produsert. Levert i ett DJ-sett.

Johanna Barman
Johanna har de siste årene poppet opp på diverse Oslo-klubber. Hun har en utsøkt smak for god klubbmusikk og vi gleder oss til å høre henne spre dansebudskapet.

Vinny Villbass & Daniel Vaz (Badaling)
Disse herrene har slått seg sammen. Klubbkonseptet Badaling inviterer spennende artister til Oslo hver måned. Og finner sted bl.a i Dattera´s 2. etasje. Forvent rytmiske krumspring, djupe basser og steady groove.

Vibeke Bruff
Vibeke presenterer noe av det hun har sluppet det siste året. Djup house med skrudde vokaler og mørke lyder.

Blackbelt Andersen
En av veteranene fra Oslos alternative discoscene tar med seg ett utvalg dansbar musikk, sprer glede og representerer Full Pupp-leiren.

Karl Fraunhofer – live
Karl eller Dortmund som han også kaller seg er den nye techno-kongen i Oslo. Med en massiv utgivelse på Ploink i april og masse utgivelser på gang er det bare å glede seg til en halv time techno krydret med tunge 909-trommer og acid basslines så langt øye kan se.

Olle Abstract
Olle er primus motor for Dattera scenen. DJ siden barnsbein av. Ett solid utvalg tyngre dansebare rytmer kan ventes.

Jonas
Jonas er DJenes mann på Dattera. Han får hjulene til å gå rundt. Dessuten driver han Lot Lot og Jacks Kantine. Tung house og real techno kan fort leveres solid.

G-Ha er DJen som brukes mest av Oslos house- og technoklubber. Med faste kvelder på Jæger, Villa og Elefant dekker Geir alle kroker. Legende. Har spilt plater siden det bare fantes en pub på Grunerløkka.

Magnus International
Magnus er en traver på Oslo-scenen. Aktiv som remixer og som soloartist med albumet “Echo Echo” som kom i fjor. Tilknyttta Full Pupp-gjengen.

Runther
Runther er ett ganske nytt navn fra Tromsø. Der lager han sinnsyke fester kalt “Trykkkoker´n” Han driver også plateselskapet Clayality records. Sjekk ut Runther

Kokk & Roll
Jonas er kokk og glad i musikk. Han driver plateselskapet Ille Bra Records og er en jævel på å finne den mest funky musikken!

Musikkfest17 490x700 original