Forsiden

Kalender

fredag 11. august
Hele huset!

Lot Lot presenterer Øyanatt 2017: Baba Stiltz / Karima F / Onkel-S / Bendik HK

Inngang: 150,- m/øyapass 200,- u/øyapass
Kl. 23:00

BABA STILTZ (SE) / KARIMA F / ONKEL-S / BENDIK HK

ID. 20

I tradisjon tro lager Lot Lot fest på Dattera under Øyafestivalen! Fredag og lørdag fyller Lot Lot Dattera på Grønland med elektronsisk musikk fra kommende stjerner til veletablerte DJs og produsenter innen elektronsik musikk.

BABA STILTZ (SE)
Baba Stiltz har markert seg over de siste årene med ett knippe fantastiske releaser på labeler som Studio Barnhus, Trilogy Tapes og Public Possesion.

Han slapp akkurat 12" på Studio Barnhus som er en av våre favorittreleaser så langt i år og singlen “Cant Help It” kunne smykke seg med best new music stemplet fra Pitchfork.

Baba er fantastisk house og techno DJ som trekker fra alle retninger innenfor klubbmusikk, alltid dansbart og alltid eklektisk. Som en moderne svensk versjon av norsk skranglehouse. Vi gleder oss stort til å ha Baba på besøk og til at han headliner fredagen vår!
soundcloud.com/babastiltz

KARIMA F
Karima holder det gående, og har de siste par åra DJet på høyt respekterte klubber i Norge og i utlandet. Hun har bygget seg opp til å bli en av de mest interessante og dyktige DJs på klubbscenen i Norge. Etter et par år som resident på Jæger stakk hun til kontinentet, nærmere bestemt Berlin der hun nå jobber ut fra. Med sin delikate smak for housemusikk og teknisk finesse er vi veldig glade for å ha Karima tilbake hos oss under Lot Lot.
soundcloud.com/karimakarima

BENDIK HK (DJ/Live)
Bendik er overalt hele tiden, enten det er som komponist av klassisk musikk, trommeslager for band som Ivan Ave, Bendik (sic) og Gundelach, på turne med Pantha du Prince eller som DJ på Villa eller Blå. Han blander sømløst techno, house med rare polyrytmer og egenlagde samples. Denne kvelden Djer han sammen med Karima F, men han gjør også et live-set av egenprodusert materiale. Vi gleder os vilt til å høre ham igjen i første etasjen under Lot Lot.
soundcloud.com/bendikhovikkjeldsberg

ONKEL-S
Den New York baserte nordmannen Onkel-S har imponert oss i Lot Lot crewet over de siste årene med sine fantastiske vinylmixer og som resident på The Level Party i New York. The Level Party har raskt blitt noen av de mest spennende festene i New York på mange forskjellige warehouse locations rundt om i byen og de har hatt artister som Galcher Lustwerk, DJ Voices, Umfang og Anthony Naples.

Vi er stolte av at han endelig kommer og spiller her i Oslo og hos Lot Lot, og håper han kan gjøre våre fester til sitt Oslo hjem.
soundcloud.com/thelevelparty

Lotlot17 70x100 1