Forsiden

Kalender

lørdag 12. august
Hele huset!

Lot Lot presenterer Øyanatt 2017: Actress / André Bratten / SJ Tequilla / Double Dancer

Inngang: 150,- m/øyapass 200,- u/øyapass
Kl. 23:00

ACTRESS (UK) / ANDRÉ BRATTEN / DOUBLE DANCER / SJ TEQUILLA (JP)

ID. 20

I tradisjon tro lager Lot Lot fest på Dattera under Øyafestivalen! Fredag og lørdag fyller Lot Lot Dattera på Grønland med elektronsisk musikk fra kommende stjerner til veletablerte DJs og produsenter innen elektronsik musikk.

ACTRESS (UK)
Som en av Storbritanias mest spennende produsenter har Actress, også kjent som Darren Cunningham, også drevet kred-labelet Werkdiscs de siste fem åra. I tillegge til dette er han en av de mest fremsynte artistspeider innen sitt musikalske felt. Artister som Zomby, Starkey og Lukid er artister Actress har oppdaget og gitt ut musikken til.

Som Actress har han gitt ut kritikerroste album som ‘Splazsh’ og ‘R.I.P.’ på Damon Albarns label; Honest Jons. Hans siste album ‘AZD’ som kom ut på Ninja Tunes tidligere i år har blitt hyllet av de aller fleste kritikere og er en sterk kandidat til årets album innen den elektroniske musikksjangeren.

Forrige gang Actress gjestet Lot Lot var i 2011, vi er ekstremt glade for at han igjen unner oss sin tilstedeværelse. Hør og se ham bak platespillerne i andre etasjen på Lot Lots siste dag på Dattera.
facebook.com/actressmusic/

ANDRÉ BRATTEN
Det er ikke Lot Lot uten André Bratten og hans tradisjonsrike Dj sett nå for fjerde året på rad. André slapp skiva Quiet Earth som han også fant Spellemannsprisen for, og har en serie 12" på gang senere i år. I mellomtiden kom og lytt på nytt materialet kombinert med det beste av klubbmusikk fra Asker, Bærum, Darmstadt og Detroit.
soundcloud.com/andre-bratten

DOUBLE DANCER
Den Berlin-baserte vestlendingen også kjent som Eirik Fagertun kommer til LotLot og Oslo for første gang(under dette navnet). Beskriver seg selv som en dj/danser/produsent som spiller ‘big-room music for the small clubs’. Double Dancer står bak labelene Untz Untz og Rebound Lounge og utallige klubbkvelder nede i pølseland og her hjemme på berget. I tospann med Dj Fett Burger så har nevnte Rebound Lounge nylig oppstått og her produserer de nyvinningen de har døpt basketball house. Plate nr. 2 i Rebound serien er snart ute + en saksofon-remiks av en låt de har plukket fra Chmmr sitt nye album og som skal ut på Full Pupp.
facebook.com/doubledancer/
soundcloud.com/reboundlounge

SJ TEQUILLA (JP)
Med til Lot Lot blir også japaneren SJ Tequilla. Skrevet med 2 L’er selvsagt. Han er fra Tokyo området men har de siste årene basert seg i Berlin. Han har vært en fast gjeste-dj på Double Dancer sine kvelder i Berlin og var en selvsagt makker å velge for denne kvelden. Fra han kan du forvente en noe variert samling av italo, tysk trekkspillmusikk, lett trance og jazz med en slags house melankolia hengende over det hele. SJT gav nettopp gitt ut sin debut 12" på det anerkjente Freakout Cult labelet. Enda en plate med eget material kommer over sommeren på hans nye label Shot of T. Innskrevet på hans plater så står det følgende: ‘Touch SJT on any good dancefloor with a shot of T’. Så da vet du hva du har å gjøre.
sjtequilla.com/
soundcloud.com/sjtequilla

Lotlot17 70x100 2