Forsiden

Kalender

fredag 25. august
2 etg.

Oslo Afro Arts Festival: Spoken-word night & klubb m/Taro&Droolian feat Aerosol mfl

Inngang: 170,-
Kl. 19:00

Oslo Afro Arts Festival har, i samarbeid med Evident Vibe, satt sammen en aften dedikert til poesi/spoken-word/hip-hop.
Dette blir en aften spekket med de beste av de beste postene og spoken-word artistene fra inn- og utland.

ARTISTER:
Jive Poetic (US)
Hedy Aliyar (SE)
Saman Sokhanran (SE)
Simon Matiwos (SE)
Liban Abdule (SE)
Taro (NO)
Julian Sommerfelt (NO)
Aerosol (ZW)
Evelyn Rasmussen Osazuwa (NO)
….
Flere kommer…….

OM A SPOKEN WORLD -SAMARBEIDET:
Taro & Droolian møter den zimbabwiske urban-art artisten Dennis Tinofireyi Zhou aka AERSOL, en mangefasettert utøver innen street-art, spoken-word, hip-hop og beatboxing. Sammen med et knippe spesielt utvalgte musikere, blader de sammen spoken-word, beats og hip-hop til en formidabel forestilling/konsert!

Alle tre er del av utvekslingsprogrammet A SPOKEN WORLD, et samarbeid mellom Oslo Afro Arts Festival og Shoko Festival i Zimbabwe.

I tillegg til denne urfremføringen av samarbeidet mellom Taro, Droolian og Aerosol, er kvelden spekket med profilerte norske og internasjonale spoken-word artister.

Kvelden avsluttes med DJs og klubb frem til 03.00.

Billetter, festivalpass og dagspass kan kjøpes på www.ticketmaster.no eller i døra.

Lenke til billetter: ticketmaster.no

OM ARTISTENE:
TARO er født i Brooklyn, New York 1984 og vokst opp på Kampen, Vålerenga og Tøyen i Oslo. Han er tidligere Norgesmester i slam poesi fra 2010 og 2013, skandinavisk mester i 2011 og svensk mester i team slam poetry i 2016. Utdannet skuespiller ved Nordic Black Xpress i Oslo, jobbet med og for Teater NOR, Agenda X, Nordic Black Theatre og har bla. gjort prosjekter i samarbeid med Den Norske Opera, Oslo Filharmoni, SPKRBOX, Bugge Wesseltoft og Saul Williams. Han er i tillegg til å være MC/konferansier på SLAM! kveldene i Oslo, Open Xpression og talkshow vert på «The Talkshow med Beatur og Taro», så er han oppstarter og daglig leder av SLAM! Poesi scenen i Oslo, Foreningen Slamkollektivet, partner i Beataro og Evident Vibe Events.

Julian Sommerfelt aka DROOLIAN er en beatboxer fra Skedsmo som har beatboxet siden tusenårsskiftet. Sammen med impro-rapgruppa Stor Overraskelse har han hatt skolekonsertturnéer i regi av Kulturtanken siden 2006, spilt skreddersydde improvisasjonskonserter for næringsliv, og hatt fast forestilling på Det Andre Teatret. Han har også turnert med Lucy Swann, og turnert flere ganger i India for Rikskonsertene. Han har spilt på en rekke store og små konsertsteder, festivaler og eventer med blant annet Valkyrien Allstars, Bugge Wesseltoft, Håkon Kornstad, Steinar Ofsdal, Espen Leite, Frank Znort Quartet og Brass Brothers.

AEROSOL er en mangefasettert kunstner fra Zimbabwe. Han jobber med en rekke kunstrutrykksformer innen urban art sjangeren: Spoken Word, Street/ Urban Art, Beatboxx, workshops i graffiti og stensil, samt skriver en rekke blogger og artikler. Aerosol er sterkt tilknyttet Moto Republik og aktivistmiljøet i Harare. Han har vunnet en rekke priser for sin kunst: Bl.a.
Winner (Shoko Festival) – Promoter of The Year – Zim Hip-Hop Awards, Harare, 2013
Winner (Shoko Festival) – Promoter of The Year – Zim Hip Hop Awards, Harare, 2012
Winner (Kalabash & B.TheMedia Project) – Pursue Truth Award – World
Summit Youth Awards (United Nations), Sri Lanka, 2013

Poeter: Informasjon kommer snart!
Musikere: Informasjon kommer snart!
DJs: Informasjon kommer snart

Arrangementet er et samarbeid mellom Oslo Afro Arts Festival, Evident Vibe og Dattera til Hagen.

Arrangementet er støttet av FRITT ORD, OSLO KOMMUNE og SAMSPILL

19400217 1379381142097829 8801856564105893693 o