Forsiden

Kalender

torsdag 24. august
1 etg. og 2 etg.

Oslo Afro Arts Festival: Oh Mama! // Crew Dj Ranga Kingz

Inngang: 70,-
Kl. 23:00

OH MAMA! CREW (NO) – spiller oppe i 2 etg.
DJ RANGA KINGZ (ZW) – spiller nede i 1 etg.

CC: 70,-
Festivalpass og dagspass lørdag gjelder som billett på denne konserten!

Billetter, festivalpass og dagspass kan kjøpes på www.ticketmaster.no eller i døra.

Konserten er støttet av OSLO KOMMUNE og WORLD REMIT

OH MAMA! CREW (NO)
Oh Mama! Crew er et Dj kollektiv bestående av 6 damer som holder til i Oslo. Siden crewet ble startet i 2010 har de spilt på en rekke klubber og arrangement i både inn og utland, turnert på østkysten av USA 4 år på rad og spilt i byer som Rio de Janeiro, NYC, London, Stockholm og Hanoi. Hjemme i Oslo gjør de også egne events, driver en Dj-skole, og har gjort samarbeid med blant annet adidas Originals, NRK og Røde Kors.

De har varmet opp for artister som Snoop Dogg, Talib Kweli, Wu-Tang Clan, The Game, Tanya Stephens, Rah Digga, Konshens og Kcee.

Damene spiller en eklektisk blanding av sjangere fra hele verden, og spekteret strekker seg fra alt mellom Hip Hop og House til Tropiske rytmer og bassete klubb musikk.

Til Oslo Afro Arts Festival kommer crewets Afrobeats & Dancehall Mamas; DJ Liz & DJ B.Maloney for å spille deres favoritt tunes på Dattera til Hagen!

DJ RANGA KINGZ (ZW/NO)
DJ Ranga Kingz spiller et variert utvalg av rytmisk musikk med afrikanske røtter, spesielt Reggae, Dancehall og Afro-beats vibes.

Mens musikk alltid har vært et kjerneelement i hans oppdragelse, begynte Ranga Kingz først å mestre sitt håndverk som profesjonell DJ i Cape Town fra 2008, der han delte scene med mixmasters som Dj Roach, DJ LA og DJ West. Helt siden da har han fortsatt på den ruten, og har nylig etablert Still We Rise Music med DJ Tecniks i den berømte ghettoen Mbare i Zimbabwe, hvor han er produsent. Hans motto er ganske enkelt at “musikk er livet”, og det er gjennom det at han søker opphevelsen av alle og en. Han har vært en viktig del av Oslo Afro Arts Festival (tidligere Zimfest Oslo) siden starten, og har stadig mottatt positive tilbakemeldinger på sine altoppslukende DJ-set.

Denne kvelden har han også med seg DJ Makkinley fra Malawi.

20286815 1413115292057747 8621543152801222131 o