Forsiden

Kalender

lørdag 24. februar
2 etg.

JACKS KANTINE: HAZZIR & JONAS WIIK

Inngang: 90
Kl. 23:00

Hazzir aka sønn av Mostafa også kjent som Hacir, har vært en viktig skikkelse på klubbscenen de siste åra. Med utsøkte bookingjobber flere steder rundt om i byen, hvor det har blitt hentet inn storheter som Robert Owens, Andrew Weatherall, Kenny Larkin og Joe Goddard. Hacir sto for øvrig også bak Metro Area sitt siste live-set noen gang.. et sikkelig pluss i boka for det. I tillegg til å ha øre og øyne for god underholdning driver han den relativt nyetablerte platesjappa Baklengs i Fredensborgveien. Hazzir spiller praktfull dansemusikk i form av sjel og rytmer.

Jonas er mannen som sjelden står i front, men han står bak mye av det som skjer og som har skjedd på klubbscenen i Oslo de siste årene, enten det er med sine egne klubbkonsept (Jacks Kantine og Lot Lot) eller som klubbprogrammerer på Dattera til Hagen.

Med sin kjærlighet for elektronisk viser han bredde som DJ og en delikat tilnærming til house og teknomusikk.

Jonas står bak en lang rekke bookinger til Tigerstaden, talentfulle DJs som Anthony Naples, Kassem Mosse, DJ Richard, Huerco S, Josey Rebelle, Actress, Larry Heard, Matrixxman, Omar-S, Zomby, Legowelt og Chez Damier er et lite utvalg av de som har besøkt Jonas’ klubbkvelder opp gjennom årene.

26734341 10155997135934534 4499109470102167023 n