Forsiden

Kalender

fredag 11. mai
2 etg.

FREDE GABRIEL // Konsert

Inngang: 130,-
Kl. 21:00

Under årets Trondheim Calling var det flere som fikk øynene opp for FREDE GABRIELs umiddelbare scenetekke – nå gjør han endelig sin Oslodebut og er klar for Dattera fredag 11. mai! Take Cover!

"Hva faen er dette for noe?” – Morten Ramm

FREDE GABRIEL er noe så sjeldent som en cocky og melankolsk singer-songwriter som svarer på verdensvant “Don’t kill my vibe" attitude. Du kjenner han kanskje fra videokronikk-spalten i Humornieu eller julekalenderen der han delte ut 24 elektriske sparkesykler. Et normativt hip-hop ego som viser entusiasme for globaliseringens utfordringer. Kjent er han blitt for sin lite vellykkede bedriftspresentasjon under alt fra Klimafestival til Petroleumskveld.

Slik beskriver Trondheim Calling-sjef Thomas Ryjord FREDE GABRIEL:

“Når FREDE GABRIEL introduserer seg selv og sitt band med en lang monolog så er det lett å tenke at det bare er normcore-kødd på et nytt nivå. Helt til de begynner å spille og en forstår at dette er alvorlig bra. En av favorittkonsertene på årets Trondheim Calling”

Gjør deg klar for en bedriftspresentasjon utenom det vanlige, der elektrisk sparkesykkel vil være det sentrale tema for kvelden.

Med seg har han et dyktig band som nikker i retning Father John Misty og Timber Timbre.

Sjekk ut FREDE GABRIELSpotify

ID: 20 år

Frede gabriel finalebanen 7 (1) edited