Forsiden

Kalender

fredag 24. august
2 etg.

OSLO AFRO ART - Jungelklubben: Kokk N Roll

Inngang: 90
Kl. 23:00

Jungelklubben er ett månedlig klubbkonsept drevet av Kokk N Roll, der fokuseres det hovedsakelig på Afrikansk, Latin Amerikansk og Island (Øy) musikk, konseptet tilhører sjangeren tropical. Unikt for Jungelklubben er at deT (nesten) alltid har med seg en gjesteartist, og booker både norske og europeiske DJ`s.

Idéen med Jungelklubben er å tilby ett konsept som fokuserer på røttene til dagens klubbmusikk, hvor gjestene blir tatt med på en reise tilbake i tid da musikk var en mer organisk opplevelse en den er i dag.

Jungelklubben anser seg selv som ett vannhull midt inne i jungelen, ett vannhull der alle dyr inkludert rovdyrene møtes i fred og ro og alle er venner uansett art, farge, form og størrelse. Her hersker mangfold, selv løven eller tigeren angriper ingen i denne utopi, her kan alle dyr være seg selv uten å gjemme seg eller luske bak busker og kratt.

Artister som har gjestet Jungelklubben; Richard Masip, Victor Kiswell, Digital Zandoli, Alex Figueira, Florent Mazzoleni, Fredfades, Dirty Hans, Oslofønk, Stig Paa & Fredrik Lavik igjennom årene.

23555364 10159611421765092 149667290 o