Forsiden

Kalender

lørdag 23. juni
Bakgården

Red Bull Music Presents: Bakgårdsfest på Dattera

Inngang: 100 kr (+ avgift)
Kl. 19:00

Hvilken bedre måte å feire tidenes sommer enn med en deilig dose sløy DIY-pop i bakgården til Dattera til Hagen? Vi har samlet sammen en kokko line-up, og håper du blir med oss for å nyte god musikk og en lun sommerfest den 23. juni 🌸

ARTISTER:
LISS (DK)
PISH
SHIKOSWE
SELMER

ID: 20 år
100 kr (+ avgift) forhåndssalg:
TICKETMASTER

LISS:
Den danske kvartetten, Liss, slo hardt i gjennom i 2016 med debut-EPen ‘First’ via XL Recordings. Med sofistikert, r&b-inspirert og dansevennlig pop vekket de raskt internasjonal interesse, spesielt etter at Pharrell Williams også kastet sin kjærlighet på Århus-gjengen. Vi gleder oss helt vilt til å få Liss tilbake til Oslo, i det de lader opp til nye slipp.

PISH:
For en måned siden slapp Pish sitt debutalbum, hvor Kakkmaddafakka-favoritten briljerer med en uventet sofistikert soloplate fullt av drømmende og sommerlig indiepop, som kun han kan. Dagen etter releasekonsert i Bergen kommer han til oss for å spille det nye albumet live.

SHIKOSWE:
Fra Ås via København får vi servert skranglete, flytende og ikke minst fengende drømmepop fra Shikoswe. Mens hennes tidligere materiale kombinerer uforutsigbare melodier og minimalistiske produksjoner, gir den råsterke nye singelen, «To The Dogs», uttrykk for Shikoswes blomstrende kreative partnerskap med co-låtskriver og Fjorden Baby!-bassist, Kjetil Grimsby Haarr.

SELMER:
Selmer er et band som beveger seg i et lo-fi landskap, og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet. I januar signerte de med Playground Music Scandinavia, og slapp deilige «Palm Tree».

RedBullMusic.com

35649128 10156288083200218 5876429616515645440 o