Forsiden

Kalender

lørdag 11. august
Hele huset!

Lot Lot presenterer Øyanatt 2018: Samo DJ - Bendik HK - Onkel-S - HMD Records

Inngang: 150 kr med øyapass, 200 kr uten øyapass
Kl. 23:00

Tradisjonen tro lager Lot Lot fest på Dattera under Øyafestivalen med 10 års jublieum! Lørdagen fylles Dattera med fantastiske gjester som Samo DJ, Bendik HK, Onkel-S og HMD Records crewet, representert ved Jan Mayen, DJ Hooker og Tom Dragebo.

Lot Lot har gjennom de siste 10 årene booket gjester som Four Tet, Dmx Krew, Juan Atkins, Ben UFO, Larry Heard, Darkside, Omar-S, Actress m.m, og vi gleder oss som alltid til å feire vårt 10 år og avsluttningen av Øyafestivalen med en kjempefest på Dattera med noen av våre favorittnavn fra Norge og Sverige (!).

Samo DJ (SE)
Stockholms Samo DJ headliner dette årets Lot Lot øyanatt! Mannen med flere aliases; KWC 92, Split Image og Four Legs, men er nok best kjent under nettopp Samo DJ. Gjennom sin karriere har han sluppet egne låter på vel respekterte labels som L.I.E.S. og The Trilogy Tapes, samtidig som han har startet opp labelet Born Free sammen med DJ Sling. Der gir han også ut låter, både alene og sammen andre som med bla. Baba Stiltz (som gjestet fjorårets Lot Lot).

Vi er utrolig glade for å kunne gi klubbfolket en av de mest spennende produsentene der ute, og når parken stenger for i år, fortsetter festen på Dattera med Lot Lot!
soundcloud.com/samo_dj

Bendik HK:
Bendik HK er en av Norges mest talentfulle elektroniske DJs og musikere. Han har spilt trommer med Pantha du Prince og Bendik, men har i de siste årene virkelig begynt å skape seg ett navn som DJ og live act med egne produksjoner og turneer rundt om i Europa. Vi gleder oss veldig til å ha han spillende med oss for årets eneste Lot Lot fest.
soundcloud.com/bendikhovikkjeldsberg

Onkel-S
Den New York baserte nordmannen Onkel-S har imponert oss i Lot Lot crewet over de siste årene med sine fantastiske vinylmixer og som resident på The Level Party i New York. The Level Party har raskt blitt noen av de mest spennende festene i New York på mange forskjellige warehouse locations rundt om i byen og de har hatt artister som Galcher Lustwerk, DJ Voices, Umfang og Anthony Naples.

Vi er stolte av at han endelig kommer og spiller her i Oslo og hos Lot Lot, og håper han kan gjøre våre fester til sitt Oslo hjem.
soundcloud.com/thelevelparty

HMD
HMD Records er et kassettforlag fra Oslo som utgir et vidt spekter av elektronisk musikk i form av mixtapes og album. Med sine ”split”-kassetter og fullengdere har HMD siden 2015 lansert 12 kassetter med 20 ulike artister fra både inn og utland.
Dj og forlagssjef Jan Mayen, har i anledning Lot Lot vorspiel i bakgården invitert med seg DJ Hooker og Tom Dragebo for å sette standarden til denne kvelden vi ser så frem til!
hmdrecords.bandcamp.com
soundcloud.com/jan333

180715 lotlot fb event 1920x1080