Forsiden

Kalender

torsdag 22. november
2 etg.

Full Effekt pres: Kjært Barn & Sofie Hamre

Inngang: 150
Kl. 21:00

Full Effekt fra Bergen kommer til byen med to av sine artister for å lage en helaften på Dattera til Hagen.

KJÆRT BARN
Petter startet som DJ i 1996, med en elendig platespiller, en radio og en kasettspiller. I 1997 holdt han sin første konsert med Girson (A-laget), som videre førte til rap-gruppen Freakshow, med blant andre John Olav Nilsen, Lars Vaular og Leo Ajkic. I 2004 ble de kåret til «Årets nykommer» på Norwegian Hip Hop Awards, NMG/G-huset så dagens lys og A-laget ble til. De var sultne kids som satte Bergensrap på kartet.
Siden den gang har Petter Beyer gjort karriere som kokk. Han har jobbet for Eivind Hellstrøm og vunnet priser, men musikken har alltid vært med ved siden av.
I 2014 byttet han ut rap med sang, og Kjært Barn ble født.
Nå har Petter Beyer fått med seg Erik Skarsbø, Dag Jørgen Quandt og Robin Baldi, og utvidet Kjært Barn til et band.
Kjært Barn har det siste året vært i studio, produsert nye låter og spisset lydbildet. De spilte sin første konsert under årets off-larm program på Internasjonalen til et engasjert og dansende publikum.

Deres første singel het «Ulver i streite jakker» og ble sluppet 23. mars. Nå er de tilbake med andre singel fra deres kommende minialbum, som slippes på det Bergenske labelet Eget Selskap (Hjerteslag, Geeta News, Silja Sol)

SOFIE HAMRE
Sofie er 23 år, jobber på pub og kafe, og er født og oppvokst på Nordnes i Bergen. Hun har sammen med Petter Sundby, bedre kjent som Store P, laget en EP som er spilt inn og produsert i Petter Sundby sitt studio, vinteren og tidlig vår i 2018. Som 22 åring ble hun spurt om å legge ned kor på Store P sitt album Rommet, og ble senere med på turne som korist for Petter Sundby sitt soloprosjekt. I vinter bestemte hun seg for å jobbe med tekst til beats og produksjoner som hun fikk fra Store P, og i løpet av noen måneder har hun laget en EP med moderne bergensk R&B. Norsk R&B er en sjanger som aldri har blitt skikkelig utfordret, og med tekster på Bergensk så kan dette samarbeidet kalles et aldri så lite fenomen som ingen enda har oppdaget. Tekstene til Sofie handler om hennes eget univers, som kanskje ligger et sted midt i mellom fantasi og virkelighet, og er personlige betraktninger av verden i og rundt oss. Hun har en dyp og deilig og ærlig stemme som man sjelden finner i norsk pop i dag. Sofie er Bergensk R&B, mykt og sexy over Store P sine beats gjennom alle fire sporene på EPen. Første singel ut er STEDET

42727741 335417257204197 4731109929144811520 n