Forsiden

Kalender

torsdag 25. oktober
2 etg.

Full Effekt pres: Obijan & Action The Man

Inngang: 150
Kl. 21:00

Full Effekt fra Bergen kommer til byen med to av sine artister for å lage en helaften på Dattera til Hagen.

OBIJAN
Vi kjenner Jan Eivind Bertelsen, mannen bak OBijAN, fra fjorden baby!, men her det lite som minner om deres utsvevende lydbilde.
OBijAN har fått rykte på seg for å være et ytterst habilt liveband med fargerike musikere fra hele bergensscenen. De er også kjent for å ha med gjester på scenen som Marie Amdam, Robert Eidevik, Gyda Løken og Sturle Kvilekval.

ACTION THE MAN
Begynte å lage musikk på slutten av 90-tallet, og har siden den gang utvidet sitt musikalske landskap i en helt egen retning. Under Vill Vill Vest ble det sagt at han er midt i et slags kreativt comeback. Han har gitt ut to mixtapes, to EP’er, mange singler, før debutalbumet “Altfor Go Form” kom tidligere i år.

Bergens Tidende anmelder Alisa Larsen ga platen 5 av 6 hjerter.

Utdrag: "Det er nettopp disse kontrastene som gjør “Altfor Go Form” til en såpass nyansert opplevelse som hele tiden pirrer og stimulerer. Action The Man beveger seg sømløst mellom ulike
subsjangere, og han opptrer som ulike figurer iløpet av albumet, fra den mest tåkete til den mest reflekterte."

“Et av albumets sterkeste øyeblikk.. “Spar Meg”, en synth-preget låt som er langt mer fokusert. På denne viser han sine voldsomme evner som låtskriver."

42573010 335418810537375 3402193468045393920 o