Forsiden

Kalender

torsdag 29. november
2 etg.

Debatt: Staden + Kote: L.A spesial

Inngang: Gratis
Kl. 19:00

Velkommen til panelprat med Dan Hallemar, Joakim Skajaa og Astrid Humerfelt.

50% av nordens største podkast om arkitektur og byutvikling gjester Oslo, Grønland, Dattera til Hagen! Dan Hallemar, kjent fra Podcasten Staden skal snakke om L.A. Redaktøren, journalisten og forfatteren har sammen med Håkan Forsell fortalt nærmere 100 historier om byutvikling, arkitektur, historie, kunst og religion fra forskjellige steder i verden.

Samtalen tar utgangspunkt i L.A, urban sprawl, mobilitet og bilisme, ikke-steder, privatliv, grenser og klasse. Mulig samtalen tar en avkjørsel fra Long Beach Freeway, ut på Mosseveien og innom Oslo.

Arkitektene Joakim Skajaa og Astrid Humerfelt vil sitte i panelet. Ordstyrer er Bengt Magnus S. Carlson fra magasinet +KOTE.

Joakim Skajaa er en kjent skikkelse innen norsk arkitektur. Han har utdannelse fra BAS, og sammen med Arild Eriksen drev han kontoret Eriksen/Skajaa i 8 år, før de gikk hvert til sitt i fjor. Joakim driver i dag Skajaa arkitekter, og er styreleder i Oslo arkitektforening.

Astrid Humerfelt jobber til daglig i MAD as, og har bred erfaring innen urbanisme og planarbeid, både kommunalt og privat. Hun har en tverrfaglig mastergrad i arkitektur fra Chalmers tekniska högskola i Göteborg, med fordypning i design for bærekraftig utvikling. Humerfelt har, i tillegg til et lengre studieopphold i Berlin, ved to anledninger vært på studietur i USA.

Hør deg opp om L.A her:

http://devstaden.arkitekt.se/vykort-fran-amerika-4-skid-row-la-people-do-call-this-home/

http://devstaden.arkitekt.se/6-x-amerika-5-los-angeles-det-gemensammas-aterkomst/

http://devstaden.arkitekt.se/6-x-amerika-5-los-angeles-langt-fran-havet/

Les tidligere utgaver av +KOTE her

46508251 2166201876765174 8987767950815526912 o