Forsiden

Kalender

lørdag 21. desember
2 etg.

JACKS KANTINE: DJ AZAMAT & JONAS WIIK

Inngang: 90
Kl. 23:00

Når han ikke spiller sjelfull dansemusikk fra alle klodens kriker og kroker, er Norsk – Kurdiske Hacir Adrian Payan en fyr som prøver å bringe ut det beste i andre – en ganske sjelden evne i vårt selvsentrerte samfunn.

De siste årene har han vært en av de ivrigste drivkreftene i Oslos klubbmiljø. Utover å være bookingsjef på blant annet The Villa, drifter han også den superhyggelige platesjappa Baklengs. I likhet med DJ-settene som Hazzir, springer disse prosjektene ut av hans ubetingede kjærlighet for klubbmusikk som kan flytte fjell.

Jonas er mannen som sjelden står i front, men han står bak mye av det som skjer og som har skjedd på klubbscenen i Oslo de siste årene, enten det er med sine egne klubbkonsept (Jacks Kantine og Lot Lot) eller som klubbprogrammerer på Dattera til Hagen.

Med sin kjærlighet for elektronisk viser han bredde som DJ og en delikat tilnærming til house og teknomusikk.

Jonas står bak en lang rekke bookinger til Tigerstaden, talentfulle DJs som Anthony Naples, Kassem Mosse, DJ Richard, Huerco S, Josey Rebelle, Actress, Larry Heard, Matrixxman, Omar-S, Zomby, Legowelt og Chez Damier er et lite utvalg av de som har besøkt Jonas’ klubbkvelder opp gjennom årene.

10669059 10152705818259534 4431749281093241608 o