Forsiden

Kalender

lørdag 10. august
Hele huset!

Øyanatt: Mutual Intentions Pres. Joyce Wrice (US) & Byron The Aquarius (US)

Inngang: 100,- med øyapass // 150 uten øyapass
Kl. 23:00

Mutual Intentions har gleden av å presentere Øyanatt på Dattera til Hagen lørdag 10. august. Med samarbeid hos labels i USA, Tyskland og England og konserter verden over, har Mutual Intentions tross sin unge levetid etablert seg på den internasjonale scenen. Plateselskapet arrangerte Norges første og andre Boiler Room, og har spilt på festivaler som Øyafestivalen, Moldejazz og Piknik i Parken tidligere.

I år har de hentet inn to favoritter fra USA, artistene Joyce Wrice og Byron The Aquarius.

Joyce Wrice er en fremmadstormende R&B-sanger fra Los Angeles. Singelen «Ain’t No Need» fra 2015 førte til at Joyce ble en ettertraktet samarbeidspartner, og låter med Dom Kennedy, The Cool Kids, Jay Prince, Rejjie Snow og SiR ble sluppet som følge av den låta. Hun slapp i 2016 EP’en «Stay Around», og siden da har hun sluppet singler jevnlig på Akashik Records, plateselskapet til hennes trofaste samarbeidspartner Mndsgn. Hun lader nå opp til sitt debutalbumet, og er aktuell med låta «Blurred Lines» som har fått mye radioavspilling i Los Angeles.

Byron The Aquarius har lagd et navn for seg på både hiphop og house-scenen siden han slapp sin første EP med Onra i 2007. Siden den gang har han sluppet musikk på plateselskaper som Eglo Records, Wild Oats og Theo Parrish sitt eget Sound Signature label. Etter en tur til Oslo i sommer hvor han gjorde en gig med Fredfades, ble vi raskt enige om at vi ville gi ut musikk av Byron. Hans debutalbum «Astral Traveling» slippes på Mutual Intentions dagen før Øyanatt, så dette blir releasepartyet for skiva! «Astral Traveling» er en 40 minutter lang reise i hans musikkunivers, preget av jazz, soul, hiphop og house, hvor han sømløst hopper fra den ene sjangeren til den andre.

Det blir DJ’s fra Mutual Intentions i både første og andre etasje før og etter konsertene.

Øyanatt 2019 fb event