Forsiden

Kalender

fredag 10. februar
2.etg

Reform 97 + Silent Majority

Inngang: 200,-
Kl. 20:00

Hei!
Follo-bandene Silent Majority og Reform 97 kliner til med hver sin konsert på en og samme kveld, på selveste dattera til hagen!
Silent Majority
Norske Silent Majority ble med på moroa allerede treogåtti, og gjorde en del konserter i Oslo og omegn i perioden ‘85-’87, bl.a. en nå legendarisk oppvarmingsjobb for sjangersjefene The Meteors, hvor Dagsavisen (Arbeiderbladet, den gangen) mer enn antydet at The Silent Majority hadde mest å melde, “..dette var kvelden da læremesterene burde lært av læreguttene…” skrev de bl.a.
Etter det var det stille mange år før stridsøksa igjen ble gravd opp litt utpå totusentallet.
Bandet gir ut en ujevn strøm skiver i langsomt tempo, men til gjengjeld går låtene fort. I de senere åra har Silent spilt et ganske beskjedent, men stabilt antall konserter hvert år, og er å anse som en liten hemmelighet for dem som ‘vet’. Nå er det dags for at flere får innsyn både i band og sjanger. ellers?: The Silent Majority hentet navnet sitt fra en tale President Nixon holdt i ’69 da han skulle forsøke å forsvare en vanvittig krig han førte på et kontinent langt, langt borte, men manglet støtte for hjemme (…dette låter da virkelig kjent??!), men musikken har ingenting med politikk å gjøre. Dette handler om positiv aggresjon, om pumpende adrenalin, dragning mot andre mennesker, rockabilly, punk, øl og alt annet som er moro.
Reform 97
Fire lærere ved Ås videregående bestemte seg i 2017 for å bli kreative budbringere for mang en lærer i det ganske land. Over årene tok budskapene form som sanger inspirert av de mange gledene ved å jobbe i offentlig sektor, norsk utdanningspolitikk og konsekvensene derav, samt litt interne og vittige episoder som nok mange kan kjenne seg igjen i! Ikke bare byr Reform 97 på sangtekster av den smått vittige sorten, men benytter også scenen til å lufte en lærers frustrasjon gjennom melodiøse og fengende rockelåter av både alternativ og poppete art. Reform 97 er et band som gir mye av seg selv, og det brede låtspekteret gir rom for både varm og rolig, så vel som en gira og feststemt atmosfære! Om du er det minste nysgjerrig på hvor norsk pop-rock på norsk er på vei, er ikke dette noe du vil gå glipp av!
Vel møtt!
Cc: 200,-

326398288 470294038647804 5776322672115582617 n