Forsiden

Kalender

lørdag 16. desember
2 etg.

JACKS KANTINE: Onkel-S (The Level Party) & Jonas Wiik

Inngang: 90
Kl. 23:00

Onkel-S har etterhvert etablert seg som et kjent navn i New York’s undergrunn de siste årene gjennom sitt residency hos The Level Party. Et konsept som har hostet navn som Antal, Galcher Lustwerk, Beautiful Swimmers for å nevne noen. I settene hans kan man høre alt fra 90’s New York house til grimey Detroit Techno.
Nå kommer han hjem til jul, og hva er vel ikke mer naturlig å ha han som gjest på Jacks Kantine. Dette blir Onkel-S’ aller første Oslo-opptreden, vi gleder oss!
Sjekk også ut mixene hans på The Lot Radio!
soundcloud.com/thelevelparty
mixcloud.com/…/the-level-party-w-onkel-s-the-lot-radio-10-…/

Jonas er mannen som sjelden står i front, men han står bak mye av det som skjer og som har skjedd på klubbscenen i Oslo de siste årene, enten det er med sine egne klubbkonsept (Jacks Kantine og Lot Lot) eller som klubbprogrammerer på Dattera til Hagen.
Med sin kjærlighet for elektronisk viser han bredde som DJ og en delikat tilnærming til house og teknomusikk.
Jonas står bak en lang rekke bookinger til Tigerstaden, talentfulle DJs som Anthony Naples, Kassem Mosse, DJ Richard, Huerco S, Josey Rebelle, Actress, Larry Heard, Matrixxman, Omar-S, Zomby, Legowelt og Chez Damier er et lite utvalg av de som har besøkt Jonas’ klubbkvelder opp gjennom årene.
soundcloud.com/jackskantine

Jk onkel s a3 original