Forsiden

Kalender

lørdag 27. oktober
2 etg.

JACKS KANTINE: SPYKIDELIC & JONAS WIIK

Inngang: 90
Kl. 23:00

Spykidelic (Tony F. Wilson) kommer fra Sør-London og var på 90-tallet med å arrangere den sagnomsuste klubbkvelden Quirky (Vox Club, Brixton), som huset konserter med blant andre Autechre, Aphex Twin, The Orb og Biosphere. På samme tid skrev han for magasinene i-D, Mixmag og Trance Europe Express. Han har produsert musikk som Zurich, The Occupiers og Echo Park, som ga ut plater på lablene Leaf, Language og Lo Recordings. I Norge har han hatt flere klubbkonsepter som Acid Grime, Dubious og Dausteg (med Are Mokkelbost), og laget musikk med Necessary, Human Inferno og Mud People

Jonas er mannen som sjelden står i front, men han står bak mye av det som skjer og som har skjedd på klubbscenen i Oslo de siste årene, enten det er med sine egne klubbkonsept (Jacks Kantine og Lot Lot) eller som klubbprogrammerer på Dattera til Hagen.

Med sin kjærlighet for elektronisk viser han bredde som DJ og en delikat tilnærming til house og teknomusikk.

Jonas står bak en lang rekke bookinger til Tigerstaden, talentfulle DJs som Anthony Naples, Kassem Mosse, DJ Richard, Huerco S, Josey Rebelle, Actress, Larry Heard, Matrixxman, Omar-S, Zomby, Legowelt og Chez Damier er et lite utvalg av de som har besøkt Jonas’ klubbkvelder opp gjennom årene.

26734341 10155997135934534 4499109470102167023 n